HARRUK

Dé sleutel naar geluk, rijkdom en vrijheid. Elke vorm van armoede kan bestreden worden, niet doordat anderen iets voor je oplossen, maar door zelf weer aan het roer te gaan staan. In dit dunne boek staat op de meest simpele manier beschreven hoe je dat doet.

Ja! Lees Harruk, bestel hier.

Aangenaam!

Ik ben Harruk en dankzij mij ga je nu eindelijk een duidelijk beeld krijgen van de werking van de mind. Dat is belangrijk omdat we in beelden denken. Zonder beeld komt er verwarring en dat is de reden waarom bepaalde delen van je leven of in je bedrijf niet zo lopen zoals je zou willen. De schrijfster van dit boek, Elsbeth van Lienden, maakt van mij gebruik om stap voor stap uit te leggen waar de onderdelen van mijn lijf voor staan in het denkproces. Zodat je gaat begrijpen wat precies wordt bedoeld met de ‘sleutels’ zoals je ze misschien al eens las in ‘The Secret’ of ‘Think & Grow Rich’.  Na het lezen van dit boek weet je hoe je het universele denkproces niet langer tegen je laat werken, maar vóór je. En dat geeft jou de regie terug over jouw leven en de resultaten in je bedrijf.   

Ga je mee op reis door jouw mind? Ik loop graag een eindje met je mee.

Testimonials

“Ben Harruk aan het lezen en kan er echt van genieten. Knap hoe je zaken omschrijft. Zitten een aantal echte eye openers in voor mij :-). Het is een boek dat iedereen snapt en handvatten geeft. Geen wazig gedoe, maar to-the-point en eerlijk.”

Nicolette B.

“Mijn man is laaiend enthousiast over Harruk, een perfect boek voor hem want het is lastig persoonlijke ontwikkelingsboeken te lezen. Hij noemde het net zelfs ‘een kleine bijbel’ om er af en toe bij te pakken.”

Petra E.

“Met veel plezier Harruk gelezen en lessen voor mezelf uit gehaald. Ik ben ook weer geïnspireerd in hoe ik leiding wil geven. Ik ga dit verder visualiseren én uitdenken! Complimenten voor hoe je het boek hebt vormgegeven. Harruk als metafoor is heerlijk simpel, waardoor je de stappen makkelijk onthoudt en toepast. Dankjewel ook voor deze inkijk in jouw diepere zelf.” 

Ingrid A.

“Hey Elsbeth, ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Wat een prachtig boek, het raakt je echt wat je schrijft. Dit boek moet je vaker lezen om ook echt te leren uit je comfortzone te stappen en dingen anders te doen. Geeft echt stof tot nadenken!”

Marieke K.

“Ik vind het een fantastisch boekje, 1x lezen is niet genoeg! Ik heb vriendinnen die dit ook MOETEN lezen!”

Mariska H.

Zojuist in 1x het boek uitgelezen. Beknopt, duidelijk, beeldend met Harruk – echt mijn grote complimenten. Je schrijfstijl leest super fijn, past helemaal bij jou. Probeer al een hele tijd door het boek ‘Master your mindset’ te komen. Dat ik jouw boekje in 1x heb uitgelezen, zegt genoeg. Ik ga het meerdere keren lezen, weet zeker dat het me elke keer nieuwe inzichten gaat geven. Smaakt absoluut naar meer!

Loes M.

Jouw testimonial ook hier?! Laat ons weten wat Harruk voor jou betekent. Thanks en super leuk! Mail je naar info@thepinkwalnut.com?

Hej, ik ben net begonnen met je boekje. Top goed gedaan meid, je mag trots op jezelf zijn! 

Josefine A.

Gedachten creëren jouw realiteit. Kies zorgvuldig wat je de overhand geeft: blijven hangen in wat je niet bevalt, of leven vanuit mogelijkheden en vertrouwen. Elke keuze komt met consequenties. Liefs Elsbeth, schrijfster van Harruk

Hé Elsbeth! Wat een super leuk boekje! Leest lekker weg en is makkelijk te volgen (vind ik). Ik zie het zo als een ‘give away’ bij een coaching sessie oid.

Liesbeth G

Wat een heerlijk beknopt boekje dat lekker wegleest door het ‘eenvoudige’ taalgebruik! Zo ligt naast mijn bed ook een, iets minder dun, boekje over dit onderwerp (De 7 spirituele wetten van succes, van Deepak Chopra) ….alleen kom ik daar minder goed doorheen door de schrijfstijl. Het smaakt ook naar meer (nog een boekje, blogs, volgen op socials of workshop oid).

Elinde L

“Een leuk en leesbaar boekje, waardoor het voor veel mensen toegankelijk wordt. Het poppetje is erg leuk en duidelijk. Hoewel ik zelf (vanuit de psychologie) dit concept op een hele andere manier uitleg, maakt dit boekje het aansprekender voor een grote(re) groep.

Colette S