Ik ben HARRUK

en ik help je graag herinneren hoe ook jouw mind werkt. Dankzij mij krijg je een beeld bij mind en mindset en het zal je helpen niet werkbare gedachten te stoppen. Je kunt mij als 3D print bestellen zodat ik altijd dicht in de buurt ben.

Bestel Harruk hier

Mijn ontstaan

Ik ben uitgevonden door Dr. Thurman Fleet, hij leefde van 1895 tot 1983 en hij was een geweldige chiropractor, genezer en onderwees metafysica. 

In 1931 had Dr. Fleet een verhelderende ervaring die ertoe leidde dat hij de wereld een fenomenale chiropractische geneeswijze bracht en een ongeëvenaarde correlatie van de Waarheid, wijsheid en kennis van de wereld.
Dr. Fleet noemde zijn werk Concept Therapie. Concept betekent hier vaste ideeën in het onderbewustzijn en therapie betekent dat het genezende kwaliteiten heeft. Uiteindelijk zijn de lessen van Fleet gericht op het helen van de negatieve en beperkende concepten in de onderbewuste geest. Geluk, gezondheid, succes en vrede kunnen het resultaat zijn. De lessen van Fleet zijn veelvuldig gebruikt door bekende teachers als David Naegle en Bob Proctor, en nu ook terug te vinden in het boek dat naar mij is vernoemd.