1-op-1 Coaching

Ben jij een top manager of run jij jouw eigen solo-business en is er een noodzaak jouw business of leiderschapsstijl naar het next level brengen? De winst verhogen, werktijd te verminderen en dat vooral op een manier die uniek bij jou past? Dan is er beperkte mogelijkheid om 1-op-1 met mij te werken. Je bent gecommitteerd aan persoonlijke en zakelijke groei, bent bereid je eigen bullshit voorbij te streven en het maakt je ook niet uit wat jouw omgeving van jouw plannen vindt.

JIJ VINDT ZE GEWELDIG EN WÉÉT DAT JE HET IN JE HEBT.

GEEN TWIJFEL.

 

Laat je gegevens achter

Voor de business owners:

Als je overtuigd ben dat je ergens heel goed in bent (en dit bevestigd wordt door jouw klanten), je bereid bent om te doen wat anderen niet doen, te zien waar je onderbewuste en onbekende patronen leeft die je tegenhouden (en deze aan te pakken), EN min 10K to max 50K wilt investeren (omdat je die in veelvoud gaat terug verdienen), stuur dan een mail met jouw gegevens zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Weet dat ik niet werk met standaard plannen, sales scripts etc; een traject bij mij draait om jouw unieke ZIJN en doen wat bij jou past. Mindset is het enige dat helpt om jouw te laten krijgen wat je wenst.

Voor de leiders:

Wat het ook is waar jij efficiënter in kan zijn of waar je vanaf wilt, ook hierin staat jouw eigen mindset centraal. Omdat we weten hoe het eraan toe gaan in organisaties, kunnen wij jou hands-on en in the moment helpen de juiste beslissingen te nemen en de slimste manieren van communiceren aanreiken. Wil jij hiervan gebruik maken? Check dan of er momenteel een plek vrij is. Investering bedraagt 3K per maand, met een minimum afname van 3 maanden (anders bereiken we niks).

“Ik ben zo dankbaar voor het afgelopen jaar met jou! Alle puzzelstukjes vallen op de plek en het wérkt echt wat je me hebt geleerd.” K. vd Brink